Materiaal

Digitaal sjabloon

*** Alle artikelen in mijn winkel zijn digitale producten. U ontvangt geen gedrukt materiaal per post. ***

✚ Wat u krijgt:

– Eén gelaagd .psd-bestand dat u eenvoudig zelf kunt aanpassen met Photoshop of Elements
– Bij enkele porducten zit een lettertype

✚ Gebruiksvoorwaarden:

Deze sjabloon is gemaakt voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. Dit betekent * u mag * de sjablonen gebruiken om producten voor uzelf of uw klanten te maken, maar * u mag * deze sjablonen niet opnieuw verkopen, ze bundelen met andere producten of de sjablonen op een andere manier delen, inclusief claimen als uw eigendom of aanbieden ze gratis of online te koop.

Door dit bestand te kopen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

✚ Let op:

– U ontvangt geen gedrukte kaarten per post. Deze aanbieding is alleen voor digitale bestanden, wat betekent dat u de kaarten eenvoudig zelf kunt afdrukken of kunt laten afdrukken.

– U hebt basiskennis nodig van Adobe Photoshop of Adobe Elements om deze sjabloon te openen en wijzigingen aan te brengen. Als u niet bekend bent met een van deze programma’s, neem dan contact met mij op voor een aanpassings-add-on.

– Hoewel alle producten in mijn winkel zijn gemaakt met een hoogwaardig kleurenprofiel en een hoge 300 DPI-resolutie, perfect voor afdrukken, kunnen kleuren altijd enigszins verschillen tussen monitoren en printers.

– Helaas kan ik vanwege de aard van het product geen restituties voor digitale ontwerpen afgeven, maar ik zal altijd mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en dolblij met uw bestelling.
© petitefilou

Deel dit product