Hoi,

Ben je nieuw bij ons? Leuk dat je geïnteresseerd bent.

We willen je in het kort even vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

We verkopen templates (sjablonen) welke je eenvoudig kunt gebruiken om bijvoorbeeld een foto-collage te maken of een (mini) sessie kunt promoten of een leuke kaart kunt samenstellen om bijvoorbeeld bij een newborn foto-sessie als extraatje mee te geven aan je klant.

Ook hebben we een grote hoeveelheid Facebook banners in ons assortiment.
Deze hebben we gemaakt voor zowel de persoonlijke als de bedrijfs-pagina.

Tevens zijn er vele Photoshop overlay’s die je kunt gebruiken in zowel Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements en Corel Paintshop Pro. Er zijn overlay’s die met licht en zon te maken hebben, overlay’s van onder anderen regen, vuur, mist, gender announcement rook, bokeh enzovoort.

Gewoon te veel om op te noemen. Voor alle overlay’s kun je het beste even hier gaan kijken.

Tevens maken wij ook diverse sjablonen die jouw het leven nog gemakkelijker maken en een tijdrovende klus uit jouw handen nemen. Daarmee bedoelen wij onder anderen de cadeaubonnen die je ondanks dat het een template is toch door jezelf naar jouw wens kunnen worden aangepast

Binnenkort gaan we ook starten met het aanmaken van sjablonen van bijvoorbeeld facturen die je zelf heel gemakkelijk kunt invullen / aanpassen in Adobe Photoshop, Photoshop Elements of Corel Paintshop pro. Heb jij zelf nog een wens voor iets, neem dan gerust contact met ons op via de contact-pagina of Facebook en misschien vinden we jouw wens een goed idee om op te nemen in de shop.

Diverse teksten hebben we ook voor je zodat jij je geen hoofdbrekens hoeft te bezorgen en rustig een leuke tekst aan je foto of dergelijke toe kunt voegen.

Of wil je even iets leuks toevoegen aan de foto? Dan hebben we ook losse elementen die je zo aan je foto, marketing-flyer of kaart toe kunt voegen.

Om kennis te kunnen maken met onze producten en de opbouw daarvan bieden wij je een gratis product aan zodat je bekend kunt worden met onze werkwijze.

Voordat je het gratis product download zullen we het fijn vinden als je onze Facebook pagina een like geeft.
  Like onze Facebook

Heb je Instagram? Dan zullen we het ook waarderen als je onze Instagram wilt volgen.

Is het gelukt met liken en volgen? Download dan snel je gratis product.

Deel dit product